Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Aanbieder Telfort staat bekend om de grote diversiteit aan pakketten die je kunt bestellen als het gaat om tv, internet en bellen. Dat lijkt nu echter verleden tijd te zijn. De provider kiest er namelijk voor om het voortaan eenvoudiger te maken. Hierdoor kun je niet meer kiezen uit 14 verschillende pakketten, maar slechts uit 2. Hierdoor maakt Telfort het overzichtelijker voor de consument. Overigens gaat deze verandering niet ten koste van de vele extra opties die aangeboden worden bij een pakket. Consumenten hebben bij deze twee verschillende pakketten namelijk nog steeds de mogelijkheid tot bijvoorbeeld extra zenders of extra snelheid voor het internet.

Internet óf alles-in-één

Voortaan kun je bij de provider enkel nog maar kiezen uit een internet pakket of een alles-in-één pakket. Het internet pakket omvat standaard internet inclusief telfort-past-pakketten-aandraadloze modem en gratis webmail. Vast bellen hoort ook bij dit pakket. Consumenten profiteren onder andere van zeer voordelige tarieven wanneer ze naar het buitenland willen bellen. Dit internet pakket kost 30 euro. Het tweede pakket dat Telfort aanbiedt, is het alles-in-één pakket. Met dit pakket heeft de consument de beschikking over standaard internet, interactieve tv én vast bellen. Interactieve tv heeft ongeveer 70 tv-zenders. Daarnaast zijn er ook nog eens talloze radiozenders via interactieve tv beschikbaar. De dertig meest bekeken zenders worden aangeboden in HD-kwaliteit en ook live pauzeren en programma gemist behoren standaard tot dit pakket. Voor dit pakket dient 42,50 per maand te worden betaald. Telfort meldt de verandering in een officieel persbericht. Daarin vertelt directeur Onno van der Poel dat klanten met deze twee pakketten “verzekerd zijn van het best beschikbare netwerk tegen de beste prijs.” Overigens hoeven bestaande klanten zich nergens zorgen om te pakken: zij houden gewoon hun eigen pakket.

Nog steeds extra opties Telfort internet

Dat er nu nog maar gekozen kan worden uit twee pakketten, betekent overigens niet dat de vele extra opties verdwijnen. Deze zijn nog steeds toe te voegen aan een pakket. Zo kunnen klanten er bijvoorbeeld voor kiezen om, tegen een kleine vergoeding, hun internet verbinding te versnellen. Ook zijn er extra zenderpakketten te verkrijgen. Hierin is nog steeds ontzettend veel keuze. Zo kan er een extra zenderpakket met diverse zenders worden besteld. Er kan echter ook een specifieke zender worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld Fox Sports of Ziggo Totaal. Sportliefhebbers hoeven dus niet bang te zijn dat ze hun favoriete wedstrijd of race voortaan moeten missen. Is er in de regio van de consument glasvezel internet beschikbaar? Dan wordt geleverd, zonder dat daar extra voor betaald moet worden. Anderzijds komt Telfort ook klanten tegemoet die de pech hebben in een gebied te wonen waar slechts 12 Mb/ps beschikbaar is. Deze klanten krijgen namelijk een maandelijkse korting van 2,50 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Laatste nieuws

Twijfels over samenwerking Ziggo en Vodafone

De samenwerking tussen Ziggo en Vodafone roept twijfels op bij zowel de

Internet-, UTP- of LAN-kabel inkorten

Een internet-, UTP- of LAN-kabel gebruikt u om een connectie te maken

Ziggo verhoogt internetsnelheid tot 400 Mbit/s

Ziggo is de grootste aanbieder van breedband internet in Nederland. En er