Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Tv en internet Telfort

Tv en internet van Telfort

telfortVeel mensen denken dat Telfort een zelfstandige provider van internet, televisie en bellen is, maar in werkelijkheid is het een dochteronderneming van het grote KPN. Dit laatste bedrijf nam Telfort in oktober 2005 namelijk over. Toch variëren de diensten van de twee genoemde bedrijven wel degelijk. Om die reden behandelen we Telfort dan ook nog eens afzonderlijk van KPN en gaan we kijken naar wat Telfort aantrekkelijk maakt en op welke gebieden consumenten minder of ze zijn te spreken. Zo geven we alle aspecten, zowel de positieve als de negatieve, weer die jij nodig hebt om een oordeel te vormen over internet en tv vergelijken van Telfort. Dit allemaal met de bedoeling om jou de kans te geven een goede vergelijking te maken en de juiste keuze te laten maken.

De kracht van Telfort

Hoewel Telfort dus een dochteronderneming is van KPN, verschillen de twee qua kenmerken toch aanzienlijk. Waar KPN vrij hoge kosten in rekening brengt bij haar klanten en het vooral moet hebben van betrouwbaarheid, zit de aantrekkelijkheid van Telfort hem juist vooral in de scherpe prijzen. Je betaalt er namelijk aanzienlijk minder voor een alles-in-1 pakket dan bij andere providers. Om deze reden is tv en internet van Telfort vooral interessant voor kleine huishoudens. Niet omdat zij vaak minder te besteden zouden hebben, hoewel dat ook het geval zou kunnen zijn, maar voornamelijk de kwaliteit en omvang van bijvoorbeeld het internet bij deze groep niet zo gigantisch hoeft te zijn.

Wat ontbreekt er aan bij tv en internet van Telfort?

Zoals we zonet konden zien, betaal je doorgaans dus niet zoveel voor tv en internet van Telfort. Dit betekent echter ook dat de kwaliteit hiervan soms ook wat inferieur is aan die van andere aanbieders. Dit uit zich vooral in de snelheid van internet. Je zult bij de pakketten van Telfort eerder last hebben van stotterend internet dan bijvoorbeeld bij Vodafone of Ziggo. Verder biedt Telfort ook weinig gratis extra’s die een pakket misschien wat aantrekkelijker kunnen maken. Een gratis premium account van Spotify, zoals bij KPN, of de mogelijkheid tot het gebruik van talloze hotspots, zoals bij meerdere andere aanbieders, heb je bij Telfort niet.

Telfort nieuws

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

Tele2 richt zich naast TV en internet meer op mobiele markt

Tele2 richt zich inmiddels enige tijd op de markt voor TV en

TV en internet worden duurder: Delta in Zeeland verhoogt de prijzen

De noodzaak om TV en internet te vergelijken wordt vooral voor inwoners

4G voor thuisnetwerk van T-mobile

T-mobile komt na een succesvolle test op de markt met de service