Ziggo

tv en internet ziggo

Tv en internet van Ziggo

Steeds meer mensen maken wat betreft televisie, internet en telefonie de overstap naar de provider Ziggo. Ziggo is dan ook de grootste aanbieder wat betreft kabeltelevisie en hoort ook bij de andere diensten tot de grootsten. Kortom: Ziggo is een echte grootmacht. Dit hoeft echter niet gelijk te betekenen dat dit ook gerechtvaardigd is, dat tv en internet van Ziggo dus superieur is. In dit artikel gaan we daar naar kijken. We proberen dus te achterhalen in welke opzichten Ziggo inderdaad de beste keuze is voor consumenten, maar kijken ook naar de mindere kanten van het bedrijf. Op die manier geven we jou alles wat nodig is om een eindoordeel over deze provider te vellen, waardoor je precies weet of je nou wel of niet tv en internet bij Ziggo af gaat sluiten.

Ga naar tv en internet vergelijken (postcode check)

De gebieden waarop Ziggo haar verwachtingen waar maakt

We hebben dus gezien dat tv en internet van Ziggo uitzonderlijk populair is tegenwoordig, maar hoe kan dat? De reden dat veel mensen overstappen naar Ziggo is vanwege het idee dat deze aanbieder zorgt voor het snelste internet. Ze willen niet te lang wachten wanneer ze iets moeten downloaden, hebben geen zin in een eeuwig ladende pagina en verwachten dat dit bij Ziggo verleden tijd is. En daar hebben ze zeker een punt. Ziggo levert, zeker wanneer je gaat voor internet glasvezel, namelijk razendsnel internet. De snelheid van het internet is echter niet de enige reden om voor deze provider te kiezen. Tv en internet van Ziggo is namelijk ook relatief goedkoop, gezien de kwaliteit die geboden wordt. Ook heeft Ziggo door heel Nederland Wi-Fi hotspots geïnstalleerd die uitsluitend gebruikt kunnen worden door Ziggo-gebruikers.

Kritiek op tv en internet van Ziggo

Ziggo is dus zeker niet de duurste, levert snel internet en biedt bovendien gratis Wi-Fi hotspots aan, maar is er dan niks minder aan deze provider? Uiteraard wel. Zo zal je bij Ziggo eerder te maken krijgen met storingen dan bij bijvoorbeeld KPN. Verder is het zo dat je bij Ziggo soms vrij starre pakketten vindt, waarbij de omvang en dergelijke al vast staat en er zelf weinig bepaald kan worden. Dit geldt bijvoorbeeld in vergelijking met een aanbieder als Tele2.

Ziggo nieuws