Ziggo

tv en internet ziggo

Tv en internet van Ziggo

Veel mensen hebben alle diensten bij verschillende providers aangesloten zitten. Zo zit het internet thuis bij de ene provider en de televisieabonnementen bij de ander. Ook de telefoon zit weer ergens anders aangesloten. Echter kan het soms ook lonen om alle diensten bij een bepaalde provider aan te schaffen. Veel providers geven jou namelijk extra kortingen als er meerdere abonnementen afgenomen worden. Zo ook bij internet en tv van Ziggo. Hiervoor biedt de telecomaanbieder meerdere varianten aan. Met onderstaande informatie word je op weg geholpen om het beste abonnement af te sluiten voor jouw huishouden.

Altijd bereikbaar met internet en tv van Ziggo

Internet en tv van Ziggo kan in een bundel aangeschaft worden. Deze provider heeft een van de snelste internetverbindingen, waardoor alles zonder haperingen kan gebeuren. Denk daarbij aan het versturen van e-mails, het delen van foto’s en video’s of het streamen van video’s via bijvoorbeeld YouTube. Hiermee begin je al met Start. Deze bundel is het basisabonnement van de provider, waarmee je alle kanten op kunt. Hiervoor ontvang je altijd een wifi-modem van de provider. Deze wordt ook wel de Ziggo Connectbox genoemd. Het is een router en modem ineen, waardoor je zowel een bedrade als draadloze verbinding in werking kunt stellen. Ook kun je een apparaat beveiligen dor middel van Safe Online.

Ook buiten het huis een Ziggo verbinding

Internet en tv van Ziggo is daarom altijd veilig te gebruiken. Je krijgt een gratis antivirussoftware van F-Secure, waardoor je alle handelingen beveiligd uitvoert. Je kunt deze software upgraden naar Safe Online L, waardoor je tot wel 5 apparaten kunt beveiligen, of zelfs naar Safe Online XL. Daarnaast zijn er overal Ziggo Wifispots te vinden. Hierdoor kun je gratis gebruik maken van een draadloze verbinding, waar je ook bent in Nederland. Je bent hiermee gratis verbonden zodra je ergens binnenstapt waar een modem van Ziggo te vinden is. Je hoeft dus nooit meer een berichtje te missen als je onderweg bent en daarbij verbruik je ook nooit iets van de data van jouw telefoon. De verbinding geldt ook voor jouw laptop.

De beste programma’s terugkijken met TV Gemist

Met het Alles-in-1 pakket krijg je echter meer dan alleen internet. Internet en tv van Ziggo houdt in dat je ook interactieve televisie kunt ontvangen. Hierbij krijg je meer dan 80 zenders, waarvan er 36 in HD-kwaliteit op jouw televisie verschijnen. Ook heb je 100 radiozenders tot jouw beschikking. Hiervoor hoef je alleen maar de mediabox te installeren die je in bruikleen krijgt van de provider. Deze mediabox laat jou ook alle programma’s terugkijken met TV Gemist. Zo hoef je nooit meer een afspraak te laten wanneer jouw favoriete serie op tv is. Daarnaast kun je via jouw laptop of tablet verder kijken met de Ziggo GO app. Deze kan door heel de EU geopend worden, waardoor je echt overal beschikt over televisie.

Download jouw films in de videotheek

Liever films of series kijken die niet op tv komen? Ook dan biedt internet en tv van Ziggo uitkomsten. Je kunt namelijk ook in de videotheek On Demand films en documentaires bestellen. Dit doe je door slechts een enkele druk op de knop. Voor een klein bedrag ben je verzekerd van de films, die voor enkele dagen blijven staan. Zo kun je hem zo vaak kijken als je wilt, zonder dat je hier extra voor gaat betalen. Wanneer je meer hebt dan het Start abonnement en deze geüpgraded hebt naar Alles-in-1 Complete kun je ook nog onbeperkt opnemen, live-tv pauzeren en terugkijken. Hierdoor ben je van nog meer gemakken voorzien.

De voordelen van Ziggo

Internet en tv van Ziggo kent verschillende voordelen:

  • Je bent overal bereikbaar
  • Hebt de tv-programma’s bij de hand door middel van de app
  • Kunt gebruik maken van alle wifihotspots in Nederland
  • Kunt de pakketten uitbreiden voor nog meer gemakken
  • Veel radio- en televisiezenders tot jouw beschikking
  • Ook extra sport- en filmpakketten aan te schaffen

Een krachtige verbinding door het hele huis

Het fijne aan internet en tv van Ziggo is de kracht waarmee de verbinding tot stand komt. Zelfs in de grootste huizen kun je overal gebruik maken van de verbinding, zonder dat hierbij de snelheid naar beneden gaat. Je kunt hierdoor zelf bepalen waar je gaat zitten, welke apparaten ermee verbonden zijn en hoelang je per dag gebruik maakt van internet en tv. Daarbij kun je de verbinding zelf in de gaten houden door middel van de wifi scan. Ook een modempakket op maat kan eenvoudig aangevraagd worden, waardoor je altijd beschikt over de beste wifi. En doet deze het niet meer? Dan is er een engineer die ermee aan de slag gaat totdat er een goede verbinding tot stand is gebracht.

Beide pakketten met elkaar vergeleken

Onderstaande tabel geeft de prijzen van internet en tv van Ziggo weer. Zo zie je precies wat je kunt verwachten en weet je wel pakket het beste bij je past.

Ziggo Alles-in-1 Start Ziggo Alles-in-1 Complete
Gratis wifi-modem Gratis wifi-modem
Mediabox met 80+ zenders en 100 radiozenders Mediabox met 80+ zenders en 100 radiozenders
12 maanden gratis Movies&Series XL 12 maanden gratis Movies&Series XL
Overal tv kijken met de Ziggo GO app Overal tv kijken met de Ziggo GO app
Programma’s terugkijken met TV Gemist Programma’s terugkijken met TV Gemist
Videotheek tot jouw beschikking Videotheek tot jouw beschikking
Optioneel sport- en filmpakketten aan te schaffen Optioneel sport- en filmpakketten aan te schaffen
Onbeperkt programma’s opnemen
Live-tv pauzeren

Sluit jouw abonnement bij Ziggo af

Ben je van plan om internet en tv van Ziggo aan te schaffen of wil je eerst weten wat dit voor jou gaat kosten? Vraag dan direct de prijzen op en ontdek de kosten. Deze kosten bevatten niet alleen de maandelijkse kosten vanuit de provider, maar laten ook in een oogopslag zien hoeveel korting je krijgt bij het afsluiten van een abonnement. De provider hanteert immers andere bedragen voor de eerste maanden, waarna je overgaat op het standaardtarief. Door de prijzen goed te vergelijken kom je erachter of je niet te veel gaat betalen en kun je overgaan tot het aanvragen van het abonnement. Binnen een kort tijdsbestek kun je dan gaan genieten van jouw nieuwe internetverbinding en alle films en series die er op tv te vinden zijn.