Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Vodafone zal in navolging van KPN, XS4ALL, Telfort en Ziggo enkele tarieven verhogen. Dit is gevolg van een nieuwe deal met Fox Sports, die ervoor zorgt dat de zender in het basispakket kan worden opgenomen. Per 1 september gaan de kosten voor zowel interactieve TV als voor bellen omhoog. Hier staat tegenover dat klanten van Vodafone standaard kunnen kijken naar Fox Sports Eredivisie en HISTORY Channel. Klanten hebben de mogelijkheid om voor 1 september tussentijds kunt contract op te zeggen.

Interactieve TV wordt duurder

Het tarief voor interactieve TV bij Vodafone zal €15 per maand gaan bedragen. Dat betekent een verhoging van €1,50 of €2,50 per maand, afhankelijk van de ingangsdatum van het contract. Vodafone heeft de tarieven namelijk al eerder verhoogd.

Vodafone fox sportsKlanten kunnen voor het hogere bedrag standaard gebruik maken van Fox Sports Eredivisie 1. Dat betekent dat de huidige premium-pakketten van Fox Sports komen te vervallen. In plaats daarvan komt er een Fox Sports Compleet pakket, dat slechts €12,50 per maand gaat kosten. Bij alle andere providers kost dat pakket €24,95 per maand, waardoor Vodafone een aantrekkelijke aanbieding kan doen.

Bellen wordt duurder

Ook de tarieven voor het bellen gaan bij Vodafone per 1 september omhoog. De kosten per minuut zullen net als bij de andere providers wat stijgen, bij Vodafone gaat het om €0,11 per minuut. Daarnaast zal er sprake zijn van een starttarief van €0,11 per gesprek. Ook zal Vodafone een aantal tarieven voor internationaal bellen aanpassen. Het bellen naar Turkije en Marokko wordt goedkoper, de kosten om te bellen met IJsland, Monaco, andere kleine staten, Oost-Europa en Oceanië nemen aan de andere kant juist toe.

Opzeggen en overstappen

Klanten die het niet eens zijn met de prijsverhoging door Vodafone hebben tot 1 september de mogelijkheid om op te zeggen en over te stappen. Vanwege de prijsverhoging door de provider is het mogelijk om het contract tussentijds op te zeggen, zonder dat daar een boete aan verbonden is.

[shortcode_button type=”default” align=”left” target=”_self” link=”//tveninternetvergelijken.com/postcodecheck/” icon=”none”]Vergelijk nu[/shortcode_button]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Laatste nieuws

KPN test ADSL met 400MB verbinding

KPN start in oktober met een nieuwe test voor haar Vplus technologie.

1,4 miljard betaald voor Champions League: online TV en internet vergelijken

De Britse televisie- en telecomprovider BT betaalt een astronomisch bedrag van 1,4

Onderhandelingen Fox Sports leidden tot gang naar rechter

De onderhandelingen tussen onder andere KPN en Fox Sports hebben de gemoederen