Tele2

tv en internet tele2

Tv en internet van Tele2

tele2Het van oorsprong Zweedse Tele2 is als één van de grootmachten binnen de Europese markt één van de vijf providers van internet, televisie en bellen die wij voor jou ontleden. Dit doen we op zowel de sterke punten van het bedrijf als de zwakke. Overigens laten we het bellen hierbij weg en richten we ons uitsluiten op tv en internet van Tele2. Wanneer jij al voor jezelf bepaald hebt wat jij belangrijk vindt aan een abonnement  omtrent internet en televisie, kun je hier dus makkelijk checken of Tele2 aansluit op jouw wensen. Daarna kun je aan de slag met het vergelijken van de verschillende aanbieders. Ook de andere providers ontkomen op deze site namelijk niet aan een grondige inspectie.

Ga naar tv en internet vergelijken (postcode check)

Een paar redenen waarom je voor internet en tv van Tele2 zou kunnen kiezen

Sinds Tele2 de markt van de alles-in-1 pakketten betreden heeft, is het al een echte prijsvechter. Dit bedrijf probeert namelijk altijd voor de laagste binnenlandse prijs hun diensten aan te bieden en in Nederland lukt dit ook behoorlijk. Tele2 is namelijk de goedkoopste, als we het over internet, telefonie en televisie spreken. De hoogte van de tarieven is dan ook het grote voordeel van internet en tv van Tele2. Hier moeten ze het echt van hebben, maar ook verder heeft het bedrijf nog enkele voordelen. Zo ben je behoorlijk vrij in het samenstellen van je tv en internet pakket bij Tele2. Je kan zodoende precies zelf weten wat je wel wilt en wat niet en in welke mate.

De minder sterke kanten van tv en internet van Tele2

Door deze scherpe prijzen ontbreekt er echter ook wel het één en ander aan de diensten van Tele2. Zo kun je wat betreft de televisie alleen digitale zenders bereiken en zijn het aantal digitale en HD zenders bovendien wat beperkt. Verder biedt Tele2 weinig extra’s. Je hebt bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om gebruik te maken van Wi-Fi hotspots en een gratis Premium Spotify account zit er ook niet in. Bovendien, misschien wel het allerbelangrijkste, laat de snelheid van het internet nogal eens aan de wensen over. Zeker ten opzichte van de toppers op dit gebied.

Tele2 nieuws