Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

tv en internet tele2

Tv en internet van Tele2

tele2Het van oorsprong Zweedse Tele2 is als één van de grootmachten binnen de Europese markt één van de vijf providers van internet, televisie en bellen die wij voor jou ontleden. Dit doen we op zowel de sterke punten van het bedrijf als de zwakke. Overigens laten we het bellen hierbij weg en richten we ons uitsluiten op tv en internet van Tele2. Wanneer jij al voor jezelf bepaald hebt wat jij belangrijk vindt aan een abonnement  omtrent internet en televisie, kun je hier dus makkelijk checken of Tele2 aansluit op jouw wensen. Daarna kun je aan de slag met het vergelijken van de verschillende aanbieders. Ook de andere providers ontkomen op deze site namelijk niet aan een grondige inspectie.

Ga naar tv en internet vergelijken (postcode check)

Tele2 internet en tv

Internet en tv worden vandaag de dag steeds belangrijker voor onze samenleving. Via het internet onderhouden we alle contacten en de televisie is voor ons amusement. Echter moet je dan wel het juiste pakket tot jouw beschikking hebben en een provider waar je te allen tijde bij terecht kunt. Hiervoor kun je op zoek gaan naar verschillende aanbieders, die jou allemaal iets anders te bieden hebben. Tele2 is een van de providers waar je naar uit kunt gaan kijken. Tele2 internet en tv wordt namelijk aangeboden als een pakket, waardoor je alle diensten direct tot jouw beschikking hebt. Met onderstaande informatie word je op weg geholpen om de juiste keuze te maken en ervoor te zorgen dat het je aan niets meer ontbreekt.

Tele2 internet en tv voor verschillende huishoudens

Tele2 internet en tv is ideaal voor een- of tweepersoonshuishoudens. Hierdoor kun je altijd genieten van een sterke internetverbinding, welke via ADSL aangeleverd wordt. Je hebt internet tot 20Mbit per seconde, waardoor je altijd jouw favoriete series en films wilt streamen. Je zou er zelfs met meerdere apparaten tegelijkertijd op bezig kunnen zijn als het nodig is. Mocht je meer willen doen, zoals bijvoorbeeld gamen, dan is het belangrijk om een snellere internetverbinding aan te schaffen. Ook dat is mogelijk bij deze provider. Je kunt er alle kanten mee op en zelf bepalen wat je er uiteindelijk mee doet. En dat voor een vast bedrag per maand. Door daarbij ook zelf een goed zenderpakket te kiezen, kun je van alles genieten.

Meerdere pakketten aan te schaffen

Als je voor Tele2 internet en tv gaat, kun je ervoor kiezen om het basispakket aan te schaffen. Hierin zitten 34 zenders. Je hebt alle basiszenders tot jouw beschikking en kunt deze indien gewenst aanvullen met een van de andere pakketten. Zo heb je TV Basis met meer zenders, maar ook Film1, het Pluspakket of Ziggo Sport Totaal. Hiervoor betaal je slechts een klein deel extra en je kunt het pakket iedere maand weer veranderen of opzeggen. Mocht je dus een keer meer zenders nodig hebben, dan is dit heel eenvoudig te regelen. Geen poespas, maar alle eenvoud die je jezelf maar kunt wensen. Jouw vakantie wordt hierdoor stukken leuker en jouw kinderen kunnen altijd naar alle programma’s kijken door het kids pakket.

De voordelen die je krijgt bij de provider

Als je bij Tele2 internet en tv aanschaft, ben je verzekerd van een aantal voordelen:

  • Zelf jouw pakket samenstellen
  • Nooit te veel betalen voor de diensten
  • Je betaalt nooit voor iets wat je niet gebruikt
  • Gratis overstapservice beschikbaar
  • Iedere maand het pakket aan te passen

De overstap laten regelen door de provider

Ondanks dat Tele2 internet en tv tegen een laag tarief aangeboden wordt, moet je er wel rekening mee houden dat het een premium provider is. Hierdoor zal je voor de pakketten meer betalen dan wanneer je uit gaat kijken naar een budget provider. Echter kan de keuzevrijheid een doorslaggevende factor zijn tijdens het maken van jouw keuze. Je hoeft immers geen abonnement aan te gaan waar je niets aan hebt, maar kiest uitsluitend voor de diensten die bij jouw huishouden passen. Met een groter huishouden kun je dus ook grotere pakketten aanschaffen, waarbij de prijzen zo laag mogelijk worden gehouden. Daarbij regelt Tele2 alles voor je. Zodra je de overstap hebt gemaakt, wordt alles zelf omgezet. Je hoeft dus niets meer te regelen als je dit zelf niet kunt. Daarnaast kun je de apparaten zelf installeren met de handleiding, waardoor je niet voor een monteur hoeft te betalen.

De verschillende pakketten en bijbehorende prijzen

Onderstaande tabel geeft in het kort de Tele2 internet en tv prijzen weer, zodat je voor jezelf kunt bekijken wat de kosten kunnen gaan worden. Daarnaast worden de opties weergegeven, zodat je voor jezelf kunt bepalen wat je erbij neemt.

Dienst Prijzen
Internet Fast 35 euro
1 TV 15 euro
2 TV’s 20 euro
3 TV’s 25 euro
4 TV’s 30 euro
Kids & Music pakket 3,75 euro
Ziggo Sport Totaal 7,50 euro (na eerste maand 15)
FOX Sports Eredivisie 0 euro (na eerste maand 7,50)
Fox Sports Compleet 5 euro (na eerste maand 12,50)
Entertainment Pakket 3,75 euro
Internationaal Pakket 3,75 euro
Infotainment Pakket 3,75 euro
Film1 7,50 (na eerste maand 15)
Erotiekpakket 2,50 (na eerste maand 10)

Vaste telefonie is ook mogelijk

Naast bovengenoemde pakketten kan je er bij Tele2 internet en tv ook voor kiezen om vaste telefonie erbij af te sluiten. Dit Alles-in-1 pakket kent verschillende prijzen. Als je alleen wilt bellen naar vaste en mobiele nummers voor 13 cent per minuut betaal je 2,50 euro per maand. Wil je onbeperkt bellen naar vaste nummers binnen Nederland dan wordt de prijs verhoogd naar 10 euro per maand en als je hier ook onbeperkt bellen naar mobiele nummers binnen Nederland bij wilt hebben, wordt het 15 euro per maand. Zo kun je altijd met iedereen contact houden zonder dat hier een mobiel aan te pas komt. Je moet je echter wel afvragen of deze diensten nodig zijn. Lang niet iedereen heeft immers meer een vaste telefoon in huis, waardoor je soms voordeliger af bent met een sim only abonnement.

Houd jouw maandelijkse kosten laag

Nieuwsgierig geworden naar Tele2 internet en tv of wil je weten wat het gewenste pakket voor jou gaat kosten per maand? Vraag dan direct de prijzen op en ontdek wat er mogelijk is bij de provider. Door hierbij zo specifiek mogelijk aan de slag te gaan zorg je ervoor dat je niet gaat betalen voor diensten die je niet nodig hebt. Zo kun je de kosten laag houden, terwijl je wel kunt genieten van een stabiele internetverbinding en de zenders naar keuze. Profiteer daarbij direct van de acties die de provider op dit moment heeft lopen, zodat je wellicht nog minder gaat betalen voor jouw gewenste pakket. Wacht daarom niet te lang en zorg ervoor dat je de flinke kortingen niet meer misloopt.

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

Onderhandelingen Fox Sports leidden tot gang naar rechter

De onderhandelingen tussen onder andere KPN en Fox Sports hebben de gemoederen

KPN test ADSL met 400MB verbinding

KPN start in oktober met een nieuwe test voor haar Vplus technologie.

TV en internet worden duurder: Delta in Zeeland verhoogt de prijzen

De noodzaak om TV en internet te vergelijken wordt vooral voor inwoners