Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

tv en internet KPN

Tv en internet van KPN

KPN bestaat al sinds jaar en dag en staat, mede vanwege deze ervaring, voor betrouwbaarheid en service. Maar in welke mate voldoet deze provider daadwerkelijk aan deze genoemde kpneigenschappen? En op welk gebied blinken ze verder uit of stellen ze juist teleur? In dit artikel proberen we beide kanten van KPN, zowel de kracht als de zwakte, te belichten. Op die manier kun jij, aan de hand van je eigen eisen en wensen, kijken of tv en internet van KPN geschikt is voor jou. Vervolgens kun je de diensten van KPN ook nog eens vergelijken met die van andere providers die wij op deze site onder de loep genomen hebben. Zo maak je altijd de perfecte keuze.

Ga naar tv en internet vergelijken (postcode check)

Internet en tv KPN

Jouw apparaten moeten allemaal voorzien worden van stroom. Echter kunnen veel apparaten ook niet gebruikt worden zonder een goede internetverbinding. Denk daarbij aan onze laptops, de computers en zelfs de Smart TV. Daarom bieden veel providers internetpakketten aan om jou te helpen bij de werkzaamheden. Daarnaast willen we vaak kunnen genieten van bepaalde televisiezenders. Een tv-pakket bij dezelfde provider is dan de geschikte oplossing. Zo kun je internet en tv van KPN aanvragen. Door beide pakketten te bundelen kun je niet alleen van alle gemakken zijn voorzien, maar heb je ook vaak een flinke korting. Onderstaande informatie legt jou uit wat er mogelijk is.

Van alle gemakken voorzien met internet en tv van KPN

Internet en tv van KPN kan jou helpen om van alle gemakken voorzien te zijn. Het internet van KPN is namelijk een van de snelste verbindingen die je hebt. Daarnaast ga je vrijwel nooit last krijgen van een storing. Wanneer er werkzaamheden zijn aan de verbinding krijg je er namelijk een bericht over, waardoor je er rekening mee kunt houden. Daarnaast gaat jouw televisie via een aparte ontvanger, waardoor nooit alle diensten tegelijkertijd eruit liggen. Hiervoor betaal je maar een vast bedrag per maand, welke over het algemeen goedkoper wordt wanneer je meer diensten aanneemt. De provider beloont jou namelijk voor het afsluiten van abonnementen, waardoor de kortingen al snel flink oplopen.

Een totaalpakket bij jou afgeleverd

Internet en tv van KPN bestaat uit een groot pakket. Deze wordt geleverd wanneer je het abonnement afsluit. In dit pakket zitten de volgende spullen:

  • De ExperiaBox
  • Een afstandsbediening
  • De TV-ontvanger

De ExperiaBox wordt ook wel het modem genoemd. Deze krijg je in combinatie met een stroomadapter, een ethernetkabel en telefoonkabels. Zo kun je op een later moment ook nog besluiten om vaste telefonie aan te schaffen. De afstandsbediening werkt op basis van bluetooth. Deze verbind je met de tv-ontvanger. Afhankelijk van het pakket dat je aangeschaft hebt, kun je de zenders ontvangen. Doordat de ontvanger klein van formaat is, hoeft deze nooit in het zicht te staan en kun je zelfs in 4K-kwaliteit gaan kijken. Hiervoor moet je wel de upgrade aangeschaft hebben.

Sta nooit voor verrassingen

Internet en tv van KPN laat jou genieten van 65 zenders, waarvan er ongeveer 40 in HD-kwaliteit ontvangen kunnen worden. Daarbij krijg je ook altijd snel internet. De snelheid van de verbinding wordt bepaald aan de hand van jouw woonadres. Hierdoor weet je op voorhand al hoe snel de downloadsnelheid zal zijn en kom je niet voor verrassingen te staan. Het overstappen naar de provider gaat daarbij eenvoudig. De provider doet namelijk alles voor jou. Je hebt hierdoor altijd een naadloze overgang, waarbij het abonnement bij jouw provider opgezegd wordt. Tijdens de overstap kun je gewoon blijven internetten. Hierdoor hoef je geen moment meer te missen en kun je jouw contacten blijven onderhouden.

De overstap voor jou laten regelen

Zodra je de overstap naar internet en tv van KPN geregeld hebt, ontvang je het volledige pakket thuis. Aan de hand van de meegeleverde handleiding kun je zelf de aansluiting verzorgen. Je hoeft daarom niet meer te wachten op een monteur. Als er toch iets niet naar behoren werkt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice of gebruik maken van de online tools die de provider beschikbaar heeft gesteld. Mocht er toch een monteur nodig zijn, dan wordt deze binnen een korte tijd jouw kant op gestuurd. Uiteraard kun je ook altijd onder het abonnement afkomen na de bestelling. Binnen 14 dagen kun je namelijk nog gratis annuleren. Dit termijn staat aangegeven in de orderbevestiging. Echter kun je niet meer annuleren als je al gebruik maakt van internet en tv van KPN. Je hebt namelijk een contract afgesloten voor een bepaalde tijd. Deze tijd dient aangehouden te worden. Wanneer de contractduur verstreken is, wordt het abonnement omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd en kun je deze iedere maand stopzetten. Zo zit je nooit aan een abonnement vast waar je geen gebruik meer van wilt maken en kun je eventueel weer op zoek gaan naar een andere provider.

De mogelijkheden bij de provider

Onderstaande tabel geeft de verschillende mogelijkheden van internet en tv van KPN weer met de bijbehorende prijzen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent en kun je bekijken welke pakketten je aanschaft voor jouw huishouden.

Dienst Inhoud Maandelijkse prijs
Internetsnelheid van 50 Mbit per seconde Uploadsnelheid van 5 Mbit per seconde 42,50 euro (eerste 6 maanden 50% korting)
Internetsnelheid van 200 Mbit per seconde Uploadsnelheid van 200 Mbit per seconde 50 euro (eerste 6 maanden 50% korting)
Internetsnelheid van 500 Mbit per seconde Uploadsnelheid van 500 Mbit per seconde 55 euro (eerste 6 maanden 50% korting)
Internetsnelheid van 1 Gbit per seconde Uploadsnelheid van 500 Mbit per seconde 65 euro (eerste 6 maanden 50% korting)
Televisie 65 zenders, waarvan 40 HD 10 euro
Extra tv-ontvanger 5 euro
Programma’s opnemen Onbeperkt opnemen van programma’s 4,99 euro
Pluspakket Zenderpakket met extra zenders 6,99 euro
Spotify Family Spotify premium voor het hele huishouden 13,99 euro
Film1 9,99 euro
Spotify Premium Een premium account voor 1 persoon 8,99 euro
Fox Sports 12,99 euro

Betaal alleen waar je gebruik van maakt

Naast bovengenoemde pakketten kun je bij internet en tv van KPN ook nog voor extra veiligheid kiezen. Er zijn namelijk nog enkele pakketten te verkrijgen. Zo heb je 5 apparaten beveiligd, kun je een Fr!tzbox ontvangen of heb je te allen tijde onderhoud aan jouw internet gedekt voor slechts kleine bedragen per maand. Mocht je nog een huistelefoon hebben, dan kun je ook nog vaste telefonie erbij nemen voor 2 euro per maand. Zo bel je altijd tegen een laag tarief en hoef je geen duur abonnement voor jouw smartphone af te sluiten om mensen te kunnen bereiken. Het is afhankelijk van jouw eigen wensen en eisen welke pakketten je aanschaft voor jouw huishouden. Hierdoor heb je een pakket dat bij je past en ga je niet te veel betalen. Zelf weten wat je kwijt bent? Vraag dan direct de prijzen aan en ontdek de mogelijkheden.

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

Ziggo opent de aanval op glasvezel

TV en internet vergelijken: Ziggo opent de aanval op glasvezel De markt voor

1,4 miljard betaald voor Champions League: online TV en internet vergelijken

De Britse televisie- en telecomprovider BT betaalt een astronomisch bedrag van 1,4

Tele2 richt zich naast TV en internet meer op mobiele markt

Tele2 richt zich inmiddels enige tijd op de markt voor TV en