KPN

tv en internet KPN

Tv en internet van KPN

KPN bestaat al sinds jaar en dag en staat, mede vanwege deze ervaring, voor betrouwbaarheid en service. Maar in welke mate voldoet deze provider daadwerkelijk aan deze genoemde kpneigenschappen? En op welk gebied blinken ze verder uit of stellen ze juist teleur? In dit artikel proberen we beide kanten van KPN, zowel de kracht als de zwakte, te belichten. Op die manier kun jij, aan de hand van je eigen eisen en wensen, kijken of tv en internet van KPN geschikt is voor jou. Vervolgens kun je de diensten van KPN ook nog eens vergelijken met die van andere providers die wij op deze site onder de loep genomen hebben. Zo maak je altijd de perfecte keuze.

Ga naar tv en internet vergelijken (postcode check)

Waarom zou ik tv en internet bij KPN af moeten sluiten?

De meest genoemde reden om een abonnement voor tv en internet bij KPN af te sluiten, is de betrouwbaarheid van het netwerk. Natuurlijk komen ook bij KPN wel eens storingen voor, dat is onvermijdelijk, maar de hoeveelheid en de omvang van deze storingen zijn nogal gering. Mocht er wel iets zijn, dan blinkt KPN ook uit in service: als er alleen bij jou een storing is, komt er doorgaans gauw een monteur langs om dit te verhelpen. We kunnen dus concluderen dat KPN kwalitatief gezien erg sterk is. Wil je geen gedonder en is dat echt je hoogste prioriteit, dan is KPN zeker een goede keuze voor jou. Ook biedt KPN in haar alles-in-1 pakket vaak leuke extra’s, zoals een gratis Spotify-premium account, talloze Wi-Fi hotspots over de hele wereld en extra kanalen voor op de televisie.

De nadelen van tv en internet van KPN

Tegenover deze voordelen, die voornamelijk bestaan uit de betrouwbaarheid en de service van de aanbieder, staan echter ook wat nadelen. Dit is vooral de prijs die je betaalt om goed geholpen te worden en verzekerd te zijn van het meest betrouwbare netwerk. KPN staat namelijk bekend als één van de duurdere providers. Daarnaast is het internet wel vrij snel, maar zijn er zeker wel aanbieders, zoals Ziggo, die op dit gebied nog een streepje voor hebben.

KPN nieuws