Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

tv en internet vodafone thuis

Tv en internet van Vodafone

Vodafone is voornamelijk bekende als provider op het gebied van telefonie, maar manifesteert zich ook steeds meer als het gaat om internet en televisie. Vandaar dat wij ook dit bedrijf onder de vodafone logoloep nemen en vergelijken met andere aanbieders. Dit doen we door eerst de voordelen van internet en tv van Vodafone op een rijtje te zetten en uit te lichten en vervolgens, logischerwijs, ook de negatieve kanten weer te geven. Zo trachten we een duidelijk beeld te schetsen van de kwaliteit van de diensten die Vodafone leveren. Op die manier kun jij kijken of deze provider bij je past en na een vergelijking met de andere aanbieders de juiste, persoonlijke keuze maken.

De pluspunten van tv en internet van Vodafone

Gezegd moet worden dat gebruikers van Vodafone over het algemeen erg tevreden zijn over hun provider. Het voornaamste pluspunt is volgens mensen die aangesloten zijn bij Vodafone en reviews achterlaten op daarvoor bestemde sites, dat het internet bijzonder snel is. Ze hebben geen last van haperingen op hun televisiescherm, kunnen gemakkelijk bestanden uploaden en ook het downloaden gaat erg rap. Aangezien de snelheid van internet vaak als één van de belangrijkste punten binnen een abonnement gezien wordt en dat hier dus wel goed zit, zou je verwachten dat tv en internet van Vodafone vrij prijzig is. Dit valt echter heel erg mee. Hiermee zijn we aangekomen bij het tweede en misschien wel belangrijkste pluspunt van Vodafone. Hoewel ze dus weldegelijk de nodige kwaliteit leveren getuige de hoge internetsnelheid, betaal je relatief weinig. Ze weten hun diensten namelijk tegen een scherpe prijs te leveren en dat maakt tv en internet vergelijken van Vodafone voor de consumenten behoorlijk aantrekkelijk.

Wat is er minder aan tv en internet van Vodafone?

Veelgehoorde kritiek die gebruikers van Vodafone uiten, is het gebrek aan service dat zij hebben ervaren. Het zou, nadat de overstap naar tv en internet van Vodafone geregeld was, nogal eens (te) lang duren, voordat alles in kannen en kruiken is. Soms moest er weken gewacht worden voordat er volledig gebruik gemaakt kon worden van de diensten. Ook wordt er wel eens geklaagd over de kwaliteit van de modem, deze zou niet altijd geheel probleemloos zijn werk doen.

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

tv vergelijken

Providers verhogen de prijzen

Providers verhogen de prijzen van hun abonnementen Diverse providers hebben het afgelopen

4G voor thuisnetwerk van T-mobile

T-mobile komt na een succesvolle test op de markt met de service

XS4ALL meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland

XS4ALL is de meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland. Dat