Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

KPN verhoogt per 1 juli de prijzen voor vaste abonnementen

KPN zal per 1 juli 2016 de tarieven voor internet, bellen en interactieve TV verhogen. Het gaat om een stijging van €2,50 per maand. KPN maakt het bellen duurder, stopt meer zenders in het basispakket voor TV en voegt beveiliging toe aan de internetabonnementen.

Bellen wordt duurder

KPN verhoogt de tarieven voor de vaste abonnementen om verder te kunnen investeren in de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van de producten. De kosten voor het bellen stijgen van 10 cent per gesprek en vervolgens 10 cent per minuut naar 11 cent per gesprek en daarna 11 cent per minuut. Het gaat zowel om het bellen naar vaste als mobiele nummers. De gewijzigde tarieven gelden bij een abonnement voor onbeperkt bellen alleen voor het bellen buiten de BelOnbeperkt periode. Klanten met BelOnbeperkt Altijd hebben geen last van de prijsverhoging voor de abonnementen.

Meer zenders in het basispakket

In ruil voor de prijsverhoging van €2,50 per maand voor de alles in 1 pakketten zal KPN meer TV-zenders in het basispakket stoppen. Rai Uno, History en PassieLight komen erbij. Aan de andere kant zal Mediaset Italia verdwijnen. In het Hindi Pakket komt er Star Gold bij en binnen het Turks Pakket zal PlanetTurk vervangen worden door ShowTurk. In het pluspakket voor TV van KPN komen Crime & Investigation en AMC erbij. Het pakket voor televisie gaat er wat dat betreft behoorlijk wat anders uit zien, al blijven de reguliere bekende zenders gewoon intact.

kpn-prijs-verhoging-1juli2016

Beveiliging voor internetabonnementen

Ook op het gebied van internet zorgt KPN voor een verbetering. De provider voegt het beveiligingspakket KPN Veilig toe aan alle abonnementen voor internet. Klanten krijgen in augustus of september een brief of email die uitlegt hoe zij KPN Veilig kunnen installeren. Het helpt om twee apparaten zoals computers, tablets of mobiele telefoons te beschermen tegen virussen en spyware. Uiteraard krijgen klanten de mogelijkheid om kosteloos over te stappen naar een andere provider. Zij hebben daar vanwege de prijsverhoging per 1 juli tot 30 juni 2016 de tijd voor.

Zie ook: nu.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Laatste nieuws

Vodafone lanceert Begin Gemist

Vodafone werkt doorlopend aan de verbetering van het TV-aanbod voor haar klanten,

Vodafone en Ziggo gaan samen verder

Vodafone en Ziggo hebben besloten om de handen ineen te slaan, ze

XS4ALL meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland

XS4ALL is de meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland. Dat