Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

TV kijken op je tablet of op een smartphone? We zetten voor je op een rij hoe je dat doet bij de verschillende providers. Zorg er in ieder geval voor dat je beschikt over een stabiele internetverbinding.

tv op tablet

TV kijken op tablet of smartphone bij Caiway

Bij Caiway kun je TV kijken op je tablet of smartphone door gebruik te maken van de Caiway Multiscreen-app. Deze is beschikbaar voor iOS en Android. Wil je op de computer kijken? Dan heb je een plugin voor je browser nodig.

TV kijken op tablet of smartphone bij Delta

Delta heeft een app voor de iPad, iPhone en Android-toestellen. Het is daarmee mogelijk om naar 25 populaire zenders te kijken. Het is tevens mogelijk om via de laptop te kijken. Er is bovendien een TV-gids beschikbaar om na te gaan wat er wordt uitgezonden.

TV kijken op tablet of smartphone bij KPN

KPN zorgt bij Interactieve TV Online voor een app voor iOS en Android, naast een website om via de laptop te kijken. Er zijn 30 zenders beschikbaar en het is mogelijk het on-demand pakket te huren en bekijken. Dat kan overigens alleen via de website, in de app kan dat niet. In de app is het wel mogelijk om live TV te pauzeren.

TV kijken op tablet of smartphone bij Ziggo

Klanten van Ziggo kunnen TV kijken op hun tablet of smartphone via Horizon Go. Dit is beschikbaar via een app voor iOS en Android, net als online voor computers. Er is een abonnement op digitale TV voor benodigd, er zijn afhankelijk van het abonnement tot 80 zenders beschikbaar. Horizon Go van Ziggo is ook buitenshuis gewoon beschikbaar.

Online.nl, Solcon, Tele2, Telfort, Vodafone en XS4ALL

Andere providers zoals Online.nl en Solcon maken net als Tele2 en Telfort gebruik van zowel een mobiele app voor iOS en Android als een website om zenders te bekijken. Online.nl biedt 60 zenders, bij Tele2 zijn dat er 30. Ook Telfort zorgt voor 30 zenders, bij Vodafone zijn er 12 zenders beschikbaar. Het is met Vodafone Thuis mogelijk om het aanbod zowel in huis als buitenshuis uit te breiden. XS4ALL biedt ruim 30 zenders aan via zowel een website als een app voor iOS en Android. Er is een gids beschikbaar, maar dat geldt niet voor de mogelijkheden tot opnemen en het bekijken van video on demand.

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

TV en internet vergelijken: veel klachten over Fiber bij Radar

Consumenten die TV en internet vergelijken doen er verstandig aan goed te

Ziggo opent de aanval op glasvezel

TV en internet vergelijken: Ziggo opent de aanval op glasvezel De markt voor

Tele2 richt zich naast TV en internet meer op mobiele markt

Tele2 richt zich inmiddels enige tijd op de markt voor TV en