Tv en internet Delta

Woon je in Zeeland en ben je op zoek naar een nieuwe televisie- en internetprovider? Dan kun je overwegen een contract af te sluiten bij Delta. Alhoewel Delta natuurlijk niet de enige provider is in Nederland en je altijd het beste een vergelijking kunt maken van je verschillende opties, kan Delta je toch het één en ander aan voordelen leveren. Hier vind je alle informatie over de kosten en de mogelijkheden als je kiest voor een tv- en internetabonnement bij Delta.

 

De kosten

Bij Delta heb je een aantal mogelijkheden om je televisie- en internetabonnement samen te stellen. Je kunt kiezen uit een basispakket met daarin een aantal standaard opties of je kunt ervoor kiezen om zelf een pakket samen te stellen. Je hebt dus grote flexibiliteit en kunt je abonnement precies zo uitkiezen dat het exact bij je behoeften past. Daarnaast heb je ook de keuze uit een aantal extra opties, zoals zenderpakketten en interactieve mogelijkheden. Onderstaande tabel geeft weer met welke prijzen je bij Delta te maken krijgt, in verscheidene situaties.

 

Delta standaard televisie- en internetpakket

·       100 Mbit/s kabelinternet

·       Gratis installatie door monteur

·       Gratis Modem

·       60+ televisiezenders

·       Gratis tv-module

 

Prijs: €50,50 per maand (eerste 4 maand €30)

Delta Flexpakket Basis

·       150 Mbit/s glasvezelinternet

·       Gratis installatie door monteur

·       Gratis wifi-router

 

 

 

Prijs: €45 per maand

Extra opties voor iedereen:

·       Extra zenderpakketten: €3,50 – €50

·       Interactieve tv: afhankelijk van pakket

Extra opties alleen Flexpakket Basis

·       Meer internetsnelheid: €7,50 – €45

·       Televisiezenders: €10 – €20

·       Wifi access point: €50 eenmalig

·       Wifi powerline access point: €100 eenmalig

 

  • De goedkoopste optie: kies je voor een standaard tv- en internetpakket, dan kun je bij Delta voor €50,50 per maand al klaar zijn. Je krijgt dan meer dan 60 televisiezenders, een gratis installatie en modem en kabelinternet met een snelheid van 100 Mbit/s. Aangezien je een gratis tv-module krijgt hoef je deze misschien helemaal niet meer verder uit te breiden. Alleen inwoners van Zeeland kunnen dit abonnement afsluiten.
  • Gemiddelde prijzen: kies je liever voor glasvezelinternet en wil je het Basis Flexpakket inclusief 50 televisiezenders, dan betaal je hiervoor €55 per maand. Je krijgt dan internet met een up- en downloadsnelheid van 150 Mbit/s, een gratis router en gratis installatie. Dit pakket is ook buiten Zeeland beschikbaar.
  • De duurste optie: bij Delta kun je ook glasvezelinternet krijgen met een snelheid van 750 Mbit/s. Hiervoor betaal je de maandelijkse kosten voor het Flexpakket Basis plus €45 per maand extra. Je hebt dan wel het snelste internet van Nederland waarmee je zonder enkele problemen interactief kunt gamen, kunt streamen, razendsnel kunt downloaden, 4K televisie kunt kijken en dit alles met een aantal gebruikers tegelijkertijd. Voeg hier 120 televisiezenders aan toe voor €20 per maand en de maandprijs komt tot €110.

 

Kabel- en glasvezelinternet

Delta is naast Ziggo één van de weinige providers die in Nederland kabelinternet aanbiedt. Toch heeft kabelinternet vele voordelen en ook al heb je weinig keuze uit providers, je kunt er een sneller en stabieler internet mee ontvangen. Naast kabelinternet levert Delta ook glasvezelinternet. Dit is het internet van de toekomst, maar nog lang niet alle huishoudens in Nederland zijn hierop aangesloten. Glasvezelinternet is duurder, maar aanzienlijk stabieler en sneller dan de andere opties. Hier vind je een overzicht met de drie meest gangbare manieren waarop je internet kunt ontvangen thuis. Vergelijk kabel- en glasvezelinternet met DSL (de derde optie), en je kunt zelf bepalen of jij ook kabel- of glasvezelinternet wilt ontvangen bij Delta. Kies je toch liever voor DSL, dan kun je bij Delta dus niet verder.

 

Kabelinternet

·       Internet via COAX kabel

·       Stabiel

·       Snel (200 Mbit/s)

·       Aangeboden snelheid door provider is wat je krijgt

·       Duurder dan DSL

·       In de meeste huizen aanwezig

·       Tv-kijken heeft geen invloed op de snelheid van je internet

·       Weinig providers bieden dit aan (Ziggo, Delta)

DSL

·       Internet via de telefoonkabel

·       Goedkoopst

·       Minder stabiel

·       Maximaal 100 Mbit/s

·       In de meeste huizen aanwezig

·       Tv kijken kan invloed hebben op de snelheid van je internet

·       Aangeboden snelheid door provider is een maximum

·       Snelheid wordt bepaald door de lengte van de kabel naar de centrale

Glasvezel

·       Internet via glasvezelkabel

·       Duur

·       Aangeboden snelheid door provider is wat je krijgt

·       Zeer stabiel

·       Snel (1Gbit/s mogelijk)

·       Up- en downloadsnelheid is hetzelfde

·       Tv kijken en kabellengte hebben geen invloed op de snelheid van je internet.

·       Nog lang niet overal in Nederland beschikbaar

 

De dekking

Delta is dus een aanbieder die voornamelijk in Zeeland actief is. Als je op zoek bent naar een televisie- en kabelinternet pakket dan moet je dus in Zeeland wonen om dit te kunnen ontvangen. Er zijn enkele diensten die Delta wel nationaal levert en dat zijn glasvezelinternet en groene stroom. Als jij geïnteresseerd bent in het Flexpakket Basis en je bent aangesloten op het glasvezelkabelnetwerk, dan kun je ook buiten Zeeland een contract afsluiten met Delta. De basis internet- en televisiepakketten die via de kabel lopen zijn alleen voor inwoners van Zeeland beschikbaar.

 

Abonnementen vergelijken

Ook al lijkt het tv- en internetabonnement bij Delta misschien wel erg aantrekkelijk, het kan nooit kwaad om te zien wat de rest van de telecomproviders aanbieden. Ga daarom naar onze vergelijker en vind snel het goedkoopste en meest complete pakket voor jouw specifieke eisen.