Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

XS4ALL is de meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van Telecompaper naar de mate waarin klanten hun provider zouden aanbevelen aan vrienden en kennissen. XS4ALL kreeg de beste waardering, de tweede en derde plaats zijn voor Delta en KPN.

Telecompaper vroeg ruim 6.000 Nederlanders naar hun ervaringen met de verschillende providers van alles in 1 abonnementen. Er zijn tal van aanbieders voor alles in 1 abonnementen beschikbaar, het onderzoek richtte zich uiteindelijk op de 9 grootste providers. Binnen die providers blijkt XS4ALL de beste resultaten te behalen. Dit is de provider die klanten het vaakst aan zouden bevelen bij vrienden en kennissen die zoeken naar een dergelijk abonnement.

Drie kwart zou XS4ALL aanbevelen

Meer dan 3 op de 4 klanten van XS4ALL zou het tv en internet pakket aan anderen aanbevelen. Het gaat om 78%, waarmee de provider met kop en schouders boven de rest uit wist te steken. Het is overigens niet opvallend dat XS4ALL er met deze prijs vandoor gaat, dat was de afgelopen jaren ook al het geval. Het geeft aan dat XS4ALL de zaken goed op orde heeft. Hier staat aan de andere kant een relatief hoge prijs tegenover. Het goedkoopste alles in 1 abonnement van XS4ALL is beschikbaar vanaf €55 per maand. Bij een hoge snelheid voor het internet van 500 Mbit/s voor uploaden en downloaden kan dit zelfs oplopen tot €83,50 per maand.

XS4all beste provider

Delta en KPN op tweede en derde plaats

Na XS4ALL zijn het Delta en KPN die de tweede en derde plaats bezetten. Delta wist een score van 66% te behalen, bij KPN zou 63% van de klanten het abonnement aanbevelen bij kennissen en vrienden. KPN heeft daarmee een flinke verbetering door weten te maken. Begin 2015 lag de score nog op 50%, het abonnement lijkt klanten inmiddels een stuk beter aan te spreken. Ook Online.nl laat na het slechte nieuws in maart een goede stijging zien. Vier van de negen providers worden door minder dan 50% van hun klanten aanbevolen bij anderen en hebben wat dat betreft werk aan de winkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Laatste nieuws

TV en internet worden duurder: Delta in Zeeland verhoogt de prijzen

De noodzaak om TV en internet te vergelijken wordt vooral voor inwoners

Twijfels over samenwerking Ziggo en Vodafone

De samenwerking tussen Ziggo en Vodafone roept twijfels op bij zowel de

Onderhandelingen Fox Sports leidden tot gang naar rechter

De onderhandelingen tussen onder andere KPN en Fox Sports hebben de gemoederen