Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Zakelijk internet afnemen en benieuwd welke providers er daarvoor beschikbaar zijn? We zetten er een aantal op een rij. Bekende providers van zakelijk internet zijn Ziggo, KPN, Telfort en XS4ALL. Dataweb is een minder bekende naam, maar de overweging daardoor niet minder waard.

Ziggo zakelijk

Ziggo heeft een speciaal pakket voor bijvoorbeeld ZZP-ers en MKB-ondernemingen. Het is op basis daarvan mogelijk om zakelijk internet af te nemen, met snelheden tot 500 Mb/s. Het is mogelijk om alles in één pakketten af te sluiten of puur gebruik te maken van het internet. Ziggo heeft bovendien mogelijkheden voor grote ondernemingen. Hiervoor zijn Internet Access, Hosted Bellen en Alarm beschikbaar. Ziggo is er zakelijk gezien voor zowel de zelfstandige, het midden- en kleinbedrijf en de grote ondernemingen die zoeken naar professionele oplossingen.

Zakelijk internet van KPN, Telfort en XS4ALL

Het zakelijk internet van KPN, Telfort en XS4ALL is er tevens voor deze drie groepen ondernemers. Zelfstandigen kunnen gebruik maken van de goedkope oplossingen, voor het MKB is er zakelijk internet met een maximale betrouwbaarheid beschikbaar. Voor de grote ondernemingen biedt KPN de mogelijkheid tot bijvoorbeeld Zakelijk Pinnen en Alarm, als aanvulling op de pakketten met een hoge snelheid en mogelijkheden tot (IP-)bellen.

Telfort richt zich vooral op ZZP-ers en MKB-ondernemingen. XS4ALL maakt dat onderscheid niet zo duidelijk, maar biedt weinig professionele mogelijkheden. Telfort en XS4ALL richten zich daarmee minder sterk op grote ondernemingen.zakelijk internet

Fieber en Dataweb zakelijk internet

Fieber en Dataweb vormen minder bekende namen voor het zakelijk internet. Fieber biedt zakelijke verbindingen op basis van zowel glasvezel, DSL als de kabel. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, net als extra’s zoals een Standard Service Level Agreement. Op die manier probeert Fieber de zakelijke service te bieden waar zakelijke klanten die internet afnemen op zitten te wachten.

Dataweb is een vergelijkbare aanbieder van zakelijk internet. Het is een onafhankelijke provider die samenwerkt met verschillende aanbieders van glasvezel en bijvoorbeeld DSL. Afhankelijk van de situatie wordt de beste verbindingsmogelijkheid voor het zakelijk internet vastgesteld. Dataweb biedt ook zakelijk internet via ethernet, zowel over koper als over de radio en DSL. Het zijn zakelijke tv en internet oplossingen op maat.

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

tv vergelijken

Providers verhogen de prijzen

Providers verhogen de prijzen van hun abonnementen Diverse providers hebben het afgelopen

Tele2 richt zich naast TV en internet meer op mobiele markt

Tele2 richt zich inmiddels enige tijd op de markt voor TV en

TV en internet worden duurder: Delta in Zeeland verhoogt de prijzen

De noodzaak om TV en internet te vergelijken wordt vooral voor inwoners