XS4ALL internet tv + kosten

XS4ALL is een nationale provider van internet-, telefonie- en televisiediensten. Het staat bekend om haar inhoudelijk sterke pakketten en goede aanbiedingen. Als jij XS4ALL overweegt voor je nieuwe internet- en televisieprovider, dan kun je dit artikel gebruiken om alle financiële informatie te achterhalen wat betreft hun contracten. Uiteraard moet je dan niet vergeten om ook te kijken wat de andere providers te bieden hebben, voordat je je uiteindelijke beslissing maakt. Tot dan toe kun je onderstaande informatie gebruiken om te bepalen of XS4ALL voor jou de beste aanbieder is.

 

De kosten

XS4ALL is niet goedkoop en kan zelfs in de duurdere categorie telecomproviders worden geplaatst. Het geld dat je bij hen uitgeeft is echter niet verspild. Er zijn altijd interessante kortingen waarvan je gebruik kunt maken en op dit moment krijg je ook een gratis wifi-check en -versterker cadeau. Zo weet je zeker dat je overal in jouw woning probleemloos draadloos online kunt gaan. Ook de standaard mogelijkheden wat betreft de televisie zijn goed. Uit onderstaande tabel kun je de prijzen achterhalen voor de vier standaard televisie- en internetpakketten van XS4ALL. Deze kun je verder uitbreiden, mocht je dit willen, voor een extra bedrag per maand.

 

XS4ALL Compact

·       50 Mbit/s glasvezelinternet

·       60+ televisiezenders

·       Opnemen, pauzeren en terugkijken

·       2 televisieontvangers

·       Gratis wifi-versterker

·       Installatie en wifi-check door monteur

 

Prijs: €61 per maand (6 maanden €43,50)

XS4ALL Smart

·       100 Mbit/s glasvezelinternet

·       60+ televisiezenders

·       Opnemen, pauzeren en terugkijken

·       2 televisieontvangers

·       Gratis wifi-versterker

·       Installatie en wifi-check door monteur

 

Prijs: €66 per maand (6 maanden €44)

XS4ALL Plus

·       200 Mbit/s glasvezelinternet

·       60+ televisiezenders

·       Opnemen, pauzeren en terugkijken

·       2 televisieontvangers

·       Gratis wifi-versterker

·       Installatie en wifi-check door monteur

 

Prijs: €76 per maand (3 maanden €44, 3 maanden €58,50)

XS4ALL Pro

·       500 Mbit/s glasvezelinternet

·       60+ televisiezenders

·       Opnemen, pauzeren en terugkijken

·       2 televisieontvangers

·       Gratis wifi-versterker

·       Installatie en wifi-check door monteur

 

Prijs: €83,50 per maand (3 maanden €44, 3 maanden €66)

 

  • De goedkoopste optie: het XS4ALL Compact pakket en het XS4ALL Smart pakket zijn de twee goedkoopste pakketten van deze provider. In prijs verschillen ze niet zoveel. Voor de eerste betaal je €627 per jaar en voor de tweede €660. Het verschil zit hem in de snelheid van het glasvezelinternet. Bij het Compact pakket is deze 50 Mbit/s en bij het Smart pakket 100 Mbit/s. Verder krijg je een uitstekende basisinhoud bij beide opties.
  • Gemiddelde prijzen: heb je behoefte aan internet dat wat sneller is, dan kun je het XS4ALL Plus pakket overwegen. Je ontvangt dan 200 Mbit/s glasvezelinternet voor iets meer dan €700 per jaar.
  • De duurste optie: het XS4ALL Pro pakket is je duurste optie. Je krijgt je internet dan binnen met een snelheid van 500 Mbit/s, wat als razendsnel kan worden gezien. Ook grote gezinnen of studentenhuizen zullen ook bij gelijktijdig en zwaar gebruik probleemloos kunnen internetten. Voor dit pakket betaal je jaarlijks €831.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De uiteindelijke prijs die je bij XS4ALL betaalt is echter mogelijk niet wat je boven hebt gezien. Je kunt zelf invloed uitoefenen op de eindprijs door bepaalde keuzes goed te overwegen. Hier lees je over de mogelijkheden.

  • De extra opties: ook bij XS4ALL kun je je pakket verder uitbreiden. Als meer dan 60 televisiezenders niet genoeg voor je is, heb je de mogelijkheid voor specialistische zenderpakketten te kiezen. Zo kun je je abonnement persoonlijk maken en aanpassen op je eigen interesses. De extra opties van XS4ALL en de prijzen vind je hier.

 

XS4ALL extra opties Prijs per maand
Pluspakket €10
Kidspakket €5
Fox Sports Compleet €15
Ziggo Sport Totaal €15,50
Fox Sports International €12,50
Videoland €8,99
Film 1 €15,50
Fox Sports Eredivisie €7,50
Turks pakket €7,50
Duits pakket €2,50
Hindi pakket €15
4 extra ontvangers €5

 

  • De snelheid van het internet: doe van tevoren even een online test om te zien welke internetsnelheid jouw huishouden precies nodig hebt. Door voor 500 Mbit/s te kiezen bereid je je eigen infrastructuur voor op de toekomst, maar deze snelheden zijn op dit moment nog niet noodzakelijk. Hoe langzamer je internet, hoe minder je betaalt voor je abonnement.
  • De aanbieder: naast XS4ALL zijn er nog voldoende andere providers die je internet- en televisie aan kunnen bieden. Dit kunnen ze met dezelfde snelheden en vaak ook goedkoper. Misschien moet je dan wat inleveren op de inhoud van je abonnement, maar het kan zijn dat dat voor jou beter geschikt is. Alleen als je ook alle andere mogelijkheden hebt bekeken kun je bepalen of XS4ALL de juiste provider is voor jou.

 

Interessante bespaartips

Geld besparen is natuurlijk nooit verkeerd en het is ook niet nodig om te veel te betalen voor je internet- en televisieabonnement. Bekijk de volgende bespaartips en houd je kosten laag.

  • Overweeg kabelinternet: kabelinternet is goedkoper dan glasvezelinternet. Het komt binnen via de televisiekabel. Tegelijkertijd is het ook snel en stabiel en krijg je de snelheid die je is beloofd. Dit is dus een optie om te overwegen als je een strak budget hebt, maar snel internet belangrijk voor je is.
  • Kies basis: het basispakket van XS4ALL is uitgebreid en vrij modern. Je kunt het beste bepalen of je extra opties nodig hebt als je dit pakket even hebt uitgeprobeerd. Wil je daarna nog extra zenders toevoegen, dan kun je dit alsnog doen via de klantenportal. Je geeft op deze manier waarschijnlijk veel minder uit.

 

Abonnementen vergelijken

Wil je ook weten wie voor jou de provider is die je de beste deal kan geven? Gebruik dan hier onze vergelijker en zie in één oogopslag wat je financieel kunt verwachten. Zo kun jij ook flink besparen op je nieuwe telecomcontract.