Informatie, tips en prijzen
Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Gebruik maken van interactieve TV of vooral benieuwd naar wat dit is? TV-kijken was decennia-lang een analoge bezigheid. Inmiddels kunt u zelf bekijken wat u op welk moment wilt bekijken. TV-kijken is interactief geworden en geeft u de touwtjes in handen.

TV-programma’s terugkijken en films of series huren

interactieve TV biedt u de mogelijkheid om TV-programma’s terug te kijken of films en series te huren op het moment dat u dat uitkomt. Een programma op NPO 1, 2 of 3 gemist? Commerciële zenders terugkijken zoals RTL 4, 5 en 8? SBS 6 en SBS 9, u kunt de programma’s terugkijken dankzij interactieve TV. In veel van de gevallen kunt u de programma’s tot een week later oproepen, zodat u die niet meer eerst hoeft op te nemen om ze later te kunnen bekijken.

Meer info welke providers interactieve tv bieden? Ga naar tv en internet vergelijken (postcode check)

Apps op de televisie gebruiken

Interactieve tv Ziggo

interactieve TV maakt het daarnaast mogelijk om apps op de televisie te gebruiken. Het gaat dan bijvoorbeeld om Youtube of Buienradar, apps die gebruik maken van de internetverbinding van de televisie. Dankzij interactieve TV staat de televisie in verbinding met internet en is het mogelijk om content op te vragen wanneer u dat wenst. Dankzij interactieve TV wordt de televisie een interactief apparaat dat u op een digitale wijze in twee richtingen kunt gebruiken. U kunt content opvragen, die u vervolgens kunt bekijken wanneer u dat wilt.

Interactieve TV bij providers

U kunt bij haast alle providers interactieve TV afnemen. Hiervoor maken zij gebruik van glasvezel, de kabel of IPTV. Er is interactieve TV beschikbaar bij bijvoorbeeld Caiway, Delta, KPN, XS4ALL, Telfort en Online.nl. Daarnaast kunt u gebruik maken van interactieve TV bij Solcon, Stipte, Tele2 en Ziggo. Het is verstandig om de mogelijkheden met interactieve TV bij de diverse providers goed met elkaar te vergelijken. Er bestaan belangrijke verschillen, dus kijk goed naar de zenders die u terug kunt kijken of de films en series die u er op basis van interactieve TV kunt huren.

Direct tv en internet aanbiedingen vergelijken?

Laatste nieuws

Telfort past pakketten aan

Aanbieder Telfort staat bekend om de grote diversiteit aan pakketten die je

Ziggo verhoogt internetsnelheid tot 400 Mbit/s

Ziggo is de grootste aanbieder van breedband internet in Nederland. En er

XS4ALL meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland

XS4ALL is de meest aanbevolen alles in 1 provider van Nederland. Dat