Tv en internet Fox

Fox is een seriezender die je bij verschillende providers in Nederland kunt ontvangen in je internet- en televisiepakket. Je kunt er series zien zoals The Walking Dead, The X-Files en Prison Break en vaak vind je deze series als eerste in Nederland op Fox. Bij Fox kun je dus vlak na de Amerikaanse Premières de meest populaire series zien en daarom is het dan ook een zeer gewilde zender. Daarnaast is er ook Fox Sports, een reeks zenders die in een zenderpakket worden aangeboden en waar je alle sportevenementen van jouw interesse live kunt zien.

Welke providers bieden Fox aan?

Fox wordt op dit moment door 11 grote Nederlandse providers aangeboden in het basispakket. Dit zijn Ziggo, KPN, Telfort, Canal Digitaal, Tele2, T-Mobile, Caiway, Delta, Online.nl, Fiber en XS4ALL. Fox Sports wordt soms door providers gratis aangeboden, zoals bij Online.nl, T-Mobile en Fiber en bij anderen moet je hiervoor betalen. De kosten daarvoor liggen tussen de €5 en €15 per maand. Als jij geïnteresseerd bent in dit kanaal, dan kun je je provider dus op die manier uitkiezen.

Abonnementen vergelijken

Wil jij een abonnement met Fox afsluiten en alleen providers vergelijken die dit in hun basispakket hebben zitten? Gebruik dan hier de link naar onze vergelijker en bekijk nu welke abonnementen deze aanbieders voor jou beschikbaar hebben.