Stipte internet tv + kosten

Stipte is één van de providers van telecomdiensten in Nederland. Ze bieden een aantal verschillende contracten aan, toegepast op een aantal situaties. Daarnaast kun je ook zelf een pakket samenstellen of alleen voor internet en bellen kiezen. Stipte is een aanbieder die diensten aanbiedt in heel Nederland. Wij raden altijd aan om een vergelijking te maken van wat de andere providers aanbieden, maar hier vind je alvast alle financiële informatie die je nodig hebt als je een abonnement gaat afsluiten bij Stipte.

 

De kosten

Bij Stipte heb je dus beschikking over enkele basispakketten die je vervolgens verder uit kunt breiden. De exacte prijzen zijn lastig te vinden en alleen op te vragen als je een abonnement bij Stipte wilt openen. Het internet dat ze aanbieden is glasvezelinternet en kan dus zeer grote snelheden bereiken. Het is de vraag of jij hier ook al op aangesloten bent en dat controleer je het beste via een postcodecheck. Je kunt bij Stipte zelf ook navragen of je in aanmerking komt voor een contract bij hen. De prijzen hiervoor vind je in het onderstaande overzicht.

 

Stipte alles-in-1

·       Snel internet

·       120 zenders interactieve televisie

·       Gratis monteur voor installatie

·       Televisie opnemen

·       Uitzending Gemist en Begin Gemist

·       Vaste telefoon

 

Prijs: vanaf €54,95 per maand

Stipte Family

·       Internet tot 500 Mbit/s

·       Digitale televisie met 30 zenders

·       100 minuten gratis bellen

·       Gratis mobiel abonnement

·       Gratis monteur voor installatie

 

 

Prijs: vanaf €39,95 per maand

Stipte One

·       Internet tot maximaal 500 Mbit/s

·       Gratis bellen

·       Gratis draadloos modem

·       Gratis mobiel abonnement

 

Prijs: vanaf €34,95

Stipte losse diensten

 

Internet: vanaf €29,95 per maand

Televisie: vanaf €11,95 per maand

 

  • De goedkoopste optie: het goedkoopste abonnement bij Stipte is een los abonnement voor televisie alleen. Hiervoor betaal je minimaal €11,95 per maand. Een Stipte One abonnement bestaat uit internet en bellen en dat kost minimaal €34,95 per maand. Wil je alleen internet, dan betaal je prijzen vanaf €29,95 per maand. Bij Stipte kun je internet ontvangen tot een snelheid van 500 Mbit/s.
  • Gemiddelde prijzen: je kunt een Stipte Family abonnement al krijgen voor bedragen die beginnen bij €39,95 per maand. Daar krijg je dan ook telefonie bij. Wil je alleen internet en televisie, dan betaal je voor deze twee losse diensten samen €41,90.
  • De duurste optie: de prijzen voor een Stipte alles-in-1 abonnement beginnen bij €54,95 per maand. Hiervoor krijg je interactieve televisie, snel internet en 120 televisiezenders. Dit is een zeer uitgebreid pakket waarbij ook een vaste telefoon is inbegrepen.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Bij Stipte kun je dus vele kanten op en je zal tijdens het afsluiten van je abonnement enkele keuzes moeten maken die de prijs beïnvloeden. Hier vind je enkele van deze keuzes en kun je lezen hoe je zo zelf invloed kunt uitoefenen op je eindprijs.

  • Het pakket: ben je op zoek naar alleen internet en televisie bij Stipte, dan zijn er dus eigenlijk geen kant-en-klare pakketten beschikbaar. Je kunt dit doen door deze twee diensten los af te sluiten of door een Stipte Family- of een Stipte alles-in-1 pakket te nemen. Je hebt dan geen keuze wat betreft de vaste lijn, die krijg je er bij. Wat wel fijn is bij Stipte is dat je veel vrijheid hebt omtrent het samenstellen van je abonnement. Ga hier dus even voor zitten en combineer het zo dat jij het beste pakket overhoudt.
  • De extra opties: ook bij Stipte heb je de mogelijkheid om je abonnement uit te breiden, bijvoorbeeld door een extra ontvanger te nemen of een bepaalde sportzender toe te voegen. De exacte mogelijkheden en prijzen vraag je het beste bij Stipte zelf op. Elke extra optie die je kiest kost je wel extra geld en dat wordt meestal maandelijks verrekend.
  • De aanbieder: als laatste is Stipte natuurlijk niet de enige telecomprovider in jouw regio. Als je wilt weten wat de andere bedrijven aanbieden, dan kun je dit het beste bekijken door middel van een vergelijking. Zo’n vergelijking voer je gemakkelijk uit via een vergelijkingssite als deze. Op die manier weet je zeker dat je de beste deal vindt voor jouw internet- en televisieabonnement.

 

Interessante bespaartips

Wil je graag een abonnement met de beste prijs? Gebruik dan de onderstaande bespaartips om de kosten laag te houden.

  • Bekijk acties: de meeste providers bieden interessante acties aan voor nieuwe klanten. Deze betreffen bijvoorbeeld een gratis televisiezender, een wifi-versterker of een aantal maanden korting. Door deze goed te bekijken kun je geld besparen en er je voordeel mee doen.
  • De snelheid van het internet: niet iedereen heeft razendsnel internet nodig. Een tweepersoonshuishouden waarbij het internet normaal wordt belast heeft aan 50 Mbit/s ruim voldoende. Je hebt pas meer nodig als je zware activiteiten gaat uitvoeren zoals online gamen, downloaden, streamen en 4K televisie kijken. Hoe langzamer het internet, hoe goedkoper je contract.

 

Abonnementen vergelijken

Wil je nu weten welke aanbieder voor jou de beste opties heeft? Ga dan naar onze vergelijker en zie in één oogopslag wat je mogelijkheden zijn. Wij geven alle relevante financiële informatie, zodat je vast ook een flink bedrag kunt besparen.