Breedband Arnhem internet tv + kosten

Breedband Arnhem, de naam zegt het eigenlijk al, is een provider van internetabonnementen in Arnhem en Oosterbeek. Op dit moment leveren ze dit in meer dan 10 wijken. Valt jouw wijk hier niet onder, dan kun je met Breedband Arnhem soms toch ook internet ontvangen. Breedband Arnhem levert glasvezelinternet met een zeer hoge snelheid van 1Gbit/s. Er zijn weinig andere providers die dit ook aan kunnen bieden. Dit krijg je voor een relatief lage prijs per maand. Hier lees je alles over de kosten van abonnementen bij Breedband Arnhem.

 

De kosten

Als jij een internet- en televisieabonnement bij Breedband Arnhem afsluit, dan krijg je glasvezelinternet via hen en interactieve televisie via Sparql. Door dit gedeelte uit te besteden zijn ze toch in staat een interessant zenderpakket aan te bieden. Je hebt bij Breedband Arnhem twee keuzes wat betreft je televisie- en internetpakket. Eventueel kun je deze uitbreiden met enkele extra opties. De prijzen vind je onderstaand.

 

Breedband Arnhem Basic

·       50 Mbit/s glasvezelinternet

·       75 televisiezenders

·       Interactieve tv van Sparql

 

Prijs: €54,95 per maand

Breedband Arnhem Compleet

·       1000 Mbit/s glasvezelinternet

·       75 televisiezenders

·       Interactieve tv van Sparql

 

Prijs: €59,95 per maand

Breedband Arnhem extra opties per maand

Fox Sports: vanaf €4,95

Opnemen pakket: €4,95

Film 1: €14,95

Ziggo Sport totaal: €15,50

 

 

  • De goedkoopste optie: bij Breedband Arnhem ontvang je 50 Mbit/s glasvezelinternet en 75 televisiezenders via een abonnement bij Sparql voor €54,95 per maand. Dit zijn gemiddelde prijzen voor Nederland.
  • Gemiddelde prijzen: wat Breedband Arnhem echter zo interessant maakt is dat je voor maar €5 per maand extra hetzelfde pakket kunt afsluiten met glasvezelinternet met een snelheid van 1000 Mbit/s. Bij Breedband Arnhem is dit dan ook het meest kosteneffectieve pakket en ook vergeleken met de rest van de providers in Nederland is het zeer gunstig geprijsd.
  • De duurste optie: je kunt je pakket vervolgens nog uitbreiden met wat extra opties. Sparql geeft je bijvoorbeeld de mogelijkheid om op te nemen voor €4,95 per maand of je kunt Ziggo Sport totaal toevoegen voor €15,50 per maand. In totaal betaal je dan in combinatie met het Compleet pakket €80,40 per maand voor je internet- en televisieabonnement.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Tijdens het kiezen van je nieuwe televisie- en internetabonnement heb je enkele keuzes te maken die de prijs direct beïnvloeden. Als je deze keuzes slim maakt en goed overweegt kun je dus geld besparen op je abonnement. De grootste bijdrager vind je hier.

  • Het type internet: er zijn drie soorten internet waar je in Nederland de keuze uit hebt. Uiteraard is dit ook enigszins afhankelijk van de telecominfrastructuur rondom je woning. Glasvezelinternet is het duurste en DSL-internet het goedkoopste. Kabelinternet zit daar tussenin. Via een postcodecheck kun je zien welk internet voor jou beschikbaar is en welke snelheden je kunt bereiken via DSL. Als dit voor jou voldoende is dan is DSL dus bijna altijd de goedkoopste keuze. Je bespaart ca. €10 per maand vergeleken met glasvezel.
  • De extra opties: voor een Ziggo Sport totaalpakket bij Breedband Arnhem betaal je maandelijks €15,50. Dit lijkt te overzien, maar jaarlijks is dit wel bijna €200. Het is vanzelfsprekend dat je minder betaalt als je de extra opties achterwege laat. Je kunt ook een provider uitkiezen die de sportkanalen cadeau geeft.
  • De provider: er zijn naast Breedband Arnhem een groot aantal andere grote en kleine providers die je allemaal een prima pakket aan kunnen bieden. Misschien sluiten deze wel beter aan bij je behoeften. Alleen door een goede vergelijking te maken kun je leren wat er allemaal op de markt wordt aangeboden. Vergeet hierbij niet dat 1Gbit/s down- en uploadsnelheid heel mooi lijkt, maar absoluut nog niet nodig is. De volgende tabel geeft je een idee van voor welk type huishoudens welke snelheid voldoende is.

 

Aantal Mbit/s Situatie waarbij het aansluit
20 Mbit/s Voor 2 gebruikers. Deze kunnen probleemloos e-mailen, YouTube video’s kijken, browsen en sociale media bijhouden.
40 Mbit/s Voor 2 tot 4 gebruikers. Deze kunnen probleemloos tegelijkertijd e-mailen, YouTube video’s kijken in hoge kwaliteit, browsen en sociale media bijhouden.
100 Mbit/s Voor 4 gebruikers. Een gezin kan tegelijkertijd probleemloos e-mailen, YouTube video’s kijken in hoge kwaliteit, browsen en sociale media bijhouden en gamen.
150 Mbit/s Voor meer dan 5 gebruikers. Deze kunnen allen met hun wifi apparaten tegelijkertijd online, 4K televisie- en YouTube kijken, gamen, browsen en sociale media bijhouden. Ideaal om voorbereid te zijn op de toekomst.
300 Mbit/s Voor meerdere zware gebruikers. Deze kunnen in principe alles tegelijkertijd doen, inclusief online interactief gamen, streamen, downloaden, 4K televisiekijken, enzovoorts.

 

Interessante bespaartips

De onderstaande twee tips kun je gebruiken als je de prijs voor jouw internet- en televisieabonnement laag wilt houden.

  • Doe een test: terwijl je je abonnement aan het afsluiten bent is het gemakkelijk om je te laten meeslepen met alle acties, opties en mogelijkheden. Het is veel beter eerst een basisabonnement te nemen en deze een maandje uit te testen. Alleen dan weet je exact wat je nog extra nodig hebt en wat niet. Bij de meeste providers kun je je abonnement op elk moment nog aanpassen via een klantenportal.
  • Maak een vergelijking: Breedband Arnhem is natuurlijk niet de enige provider op de markt. Je kunt alleen weten of je de beste prijs betaalt als je alle abonnementen van de verschillende aanbieders in jouw regio met elkaar hebt vergeleken.

 

Abonnementen vergelijken

De beste besparing maak je hier, als je onze vergelijker gebruikt. Vul de filters in en zie snel wat je financieel kunt verwachten voor een internet- en televisiecontract van jouw keuze. Alleen zo kun je het contract met de beste deal vinden in combinatie met de beste inhoud.