Tv en internet Ziggo + kosten

Ga je een televisie- en internetabonnement afsluiten, dan heb je de keuze uit een tiental aanbieders. Al deze aanbieders willen jou natuurlijk het beste en financieel gunstigste pakket aan kunnen bieden. Het kan soms moeilijk zijn om een goede beslissing te maken, vooral omdat alle providers je interessante bonussen geven en welkomstgeschenken. De beste manier om een goed abonnement te vinden is door te bepalen wat je nodig hebt en aan de hand daarvan een vergelijking te maken. Hier kun je alvast lezen wat Ziggo je te bieden heeft op het gebied van televisie en internet.

 

De kosten

Allereerst de prijs. Ziggo heeft drie vooraf opgemaakte pakketten waar je uit kunt kiezen, maar ze geven je ook de mogelijkheid deze zelf samen te stellen. De prijs is uiteraard afhankelijk van de snelheid van het internet en ook van de uitgebreidheid van je televisiepakket. Je kunt onderstaande tabel gebruiken om te zien wat Ziggo precies aanbiedt voor welke prijs, inclusief btw.

 

Ziggo Start

·       40 Mbit/s internetsnelheid

·       77+ televisiezenders

·       Ziggo Sport

·       TV Gemist

·       Ziggo GO

 

 

Prijs: €45,50 / maand (eerste 3 maand €39,95)

Ziggo Complete

·       200 Mbit/s internetsnelheid

·       77+ televisiezenders

·       Ziggo Sport

·       Ziggo Replay

·       Ziggo GO

·       Movies & Series

 

Prijs: €63,50 / maand (eerste 3 maand €39,95)

Ziggo Max

·       400 Mbit/s internetsnelheid

·       129+ televisiezenders

·       Ziggo Sport

·       Ziggo Replay

·       Ziggo GO

·       Movies & Series XL

 

Prijs: €83,50 / maand (eerste 3 maand €39,95)

Zelf samenstellen

·       Bepaal zelf je internetsnelheid

·       Bepaal zelf je tv-pakket

·       Voeg extra opties toe, zoals Safe Online pakket, Movies & Series, Fox Sports, Filmkanalen, CI+ module, specialistische televisiepakketten.

 

Prijs: vanaf €49,50 per maand

 

  • De goedkoopste optie: het basispakket van Ziggo is het Ziggo Start pakket. Hiervoor betaal je €45,50 per maand. Je hebt de mogelijkheid om extra televisiezenders toe te voegen in de vorm van specialistische pakketten (sport, film, erotiek, Turks etc.), je kunt een extra box aanvragen en een tweede televisie aansluiten of je hebt de mogelijkheid antivirussoftware van Ziggo te gebruiken. De prijs gaat dan uiteraard omhoog. Bij Ziggo betaal je dus minimaal €45,50 per maand.
  • Gemiddelde prijzen: het meest gekozen pakket van Ziggo is het Ziggo Complete pakket. Je krijgt dan internet met een uitstekende snelheid, je krijgt de standaard televisiekanalen plus het Movies & Series pakket en je kunt programma’s laten opnemen en tot zeven dagen later terugkijken met Ziggo Replay. Voor deze optie betaal je €63,50 per maand. Kies je voor extra uitbreidingen dan en je duurder uit.
  • De duurste optie: de duurste optie die je hebt is om Ziggo Max te kiezen. Je krijgt dan razendsnel internet met 400 Mbit/s, een groot aanbod aan televisiezenders en een uitgebreid Movies en Series pakket. Ook hier geldt weer dan als je je abonnement verder uitbreidt, de prijzen omhooggaan. De prijzen voor Ziggo Max beginnen bij €83,50 per maand.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Tijdens het uitkiezen van je pakket kom je voor enkele keuzes te staan die direct invloed hebben op de maandprijs voor je abonnement. Deze kun je dus gebruiken om de kosten laag mee te houden. Hier vind je enkele voorbeelden.

  • Het pakket: de eerste keuze die je maakt is het pakket dat je wilt nemen. Je kunt dan voor één van de vooraf samengestelde pakketten van Ziggo kiezen, maar je kunt ook zelf je pakket samenstellen als hier geen goede optie tussen zit. Vraag jezelf goed af hoe veel je internet en hoe vaak je televisie kijkt en bepaal dan op een kritische manier wat je precies nodig hebt voor jouw gebruikersgewoonten.
  • De extra uitbreidingen: vervolgens heb je de keuze om je pakket uit te breiden met verscheidene extra mogelijkheden. Dit kost je meer, maar zo kun je je abonnement wel aanpassen op je eigen behoeften. De extra opties die je hebt bij Ziggo, inclusief de extra kosten, vind je hier. Deze zijn maandelijks opzegbaar, wat natuurlijk erg handig is.

 

Extra optie Bijzonderheden Prijs per maand
Extra mediabox Een tweede televisie aansluiten met een mediabox €4
Movies & Series XL Onbeperkt films en series kijken op 50 zenders €11,95
Extra CI+ module Tv digitaal kijken op een tweede or derde tv €2
Safe Online Antivirus software €3,95 – €6,95
FOX Sports Verschillende sportpakketten €12,95 – €24,95
Ziggo Sport Totaal Zes live sportkanalen €14,95
Film 1 5 filmkanalen €14,95
Turks 9 Turkse televisiezenders €7,95
Hindi 6 Hindi televisiezenders €15,95

 

Interessante bespaartips

Er zijn ook mogelijkheden om te besparen op je televisie- en internetpakket. Gebruik de volgende tips en houdt jouw maandelijkse kosten laag.

  • Zelf samenstellen: het is maar zo mogelijk dat je snel internet wilt hebben, maar dat je geen uitgebreid televisiepakket nodig hebt. Je hoeft bij Ziggo dan geen fortuin te betalen aan het Ziggo Max pakket, maar je kunt kiezen om jouw abonnement zelf op te stellen. Deze sluit dan beter aan op je eigen behoeften en je weet zeker dat je niet te veel betaalt.
  • Vergelijken: je kunt vaak ook flink besparen als je een vergelijking maakt tussen de verschillende Nederlandse providers. Dit doe je gemakkelijk met een vergelijkingswebsite. Gebruik de filters om jouw eisen in te stellen en je krijgt alleen de relevante opties te zien. Zo kun je van alle aanbieders het beste pakket uitkiezen voor de beste prijs.

 

Abonnementen vergelijken

Wij kunnen je helpen geld te besparen op je televisie- en internetpakket als je onze vergelijker gebruikt. Deze tool geeft je alle mogelijkheden die je hebt op het gebied van internet- en televisiepakketten en toegepast op jouw specifieke eisen.