Tv en internet T-Mobile + kosten

In Nederland zijn er zo’n tien telecomproviders aanwezig. Deze bieden je allen bepaalde pakketten aan waarmee je kunt internetten en televisiekijken. Vaak krijg je er dan ook voor een heel laag bedrag per maand een vaste lijn blij. De provider die je kiest moet natuurlijk een pakket kunnen aanbieden dat aansluit bij je wensen. En deze wensen zijn per persoon of per huishouden verschillend. Daarom is het altijd verstandig om een goede vergelijking te maken van wat de verschillende providers jou kunnen bieden. Hier lees je over de kosten van een T-Mobile abonnement en de bijbehorende mogelijkheden.

De kosten

Bij T-Mobile stel je je eigen pakket samen. Je krijgt een aantal opties voorgeschoteld en daaruit moet je keuzes maken wat betreft jouw abonnement. Zo kun je deze exact samenstellen naar je eigen wensen en behoeften. Onderstaand overzicht geeft je een idee van de kosten waarmee je dan te maken krijgt.

 

Standaardpakket T-Mobile Extra opties per maand
·       20 Mbit/s internetsnelheid

·       60 televisiezenders

·       Fox Sports Eredivisie gratis

·       Interactieve televisie

·       TV Anywhere app

·       Programma Gemist tot 10 dagen terug

 

 

 

 

Prijs: €42,00 / maand (€32 eerste 6 maand)

·       Sneller internet: €1 – €4 extra per maand

·       Extra televisie: €5 per televisie

·       Opnemen en pauzeren: €5 per maand

·       Kids & Music: €3,75 extra

·       Entertainment: €3,75 extra

·       Infotainment: €3,75 extra

·       International: €3,75 extra

·       Fox Sports compleet: €5 extra

·       Film 1: €7,50 extra

·       Ziggo Sport Totaal: €7,50 extra

·       Erotiek pakket: €2,50 extra

 

  • De goedkoopste optie: de goedkoopste optie die je hebt is om je standaardpakket verder niet uit te breiden. Dat betekent geen sneller internet, geen extra opties en geen extra aan te sluiten televisies. Op die manier kun je bij T-Mobile voor €42 per maand al klaar zijn.
  • Gemiddelde prijzen: wil je je standaardpakket toch uitbreiden met een aantal extra opties? Dan ben je bij T-Mobile gemiddeld zo’n €60 per maand kwijt. Dit zijn in Nederland vrij normale prijzen en T-Mobile valt daarmee dan ook midden in het landelijk gemiddelde.
  • De duurste optie: hoe meer je uitbreidt, hoe duurder je uit bent. Sneller internet, meer kanalen en extra televisies, je betaalt er allemaal voor. Als je bij T-Mobile tot €80 per maand komt dan ben je duur uit. Je hebt daar dan wel een aantal handige extra opties en kanalen voor toegevoegd aan je abonnement.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De prijs die je uiteindelijk bij T-Mobile betaalt wordt grotendeels bepaald door jouw keuzes. Deze keuzes helpen je het abonnement aan te passen op je eigen behoeftes, maar ze zorgen er ook voor dat de prijzen omhooggaan. Als je kritisch door de verschillende mogelijkheden loopt en alleen kiest wat je echt nodig hebt, zal je al aanzienlijk lager uitkomen. Overweeg de volgende keuzes dan ook goed.

  • Snelheid van je internet: het lijkt misschien geweldig om internet te hebben met een snelheid van 100 Mbit/s, maar dit is lang niet voor iedereen nodig. Als jij alleen af en toe je sociale media bekijkt, wat informatie opzoekt en websites doorloopt, heb je aan 20 Mbit/s meer dan genoeg. Stream je regelmatig een filmpje, dan zal deze beter te kijken zijn als je sneller internet neemt. Ook als je vaak bestanden download of online spellen speelt is 20 Mbit/s niet genoeg.
  • De extra opties: de extra opties zijn er om je pakket aan te passen op je situatie. Ze lijken misschien niet erg duur, maar houd er rekening mee dat je ze per maand betaalt. Een televisie extra kost je jaarlijks bijvoorbeeld €60 en dat is natuurlijk veel meer geld. Overweeg je extra opties daarom goed en vraag jezelf af wat je wel en niet nodig hebt.

 

Interessante bespaartips

De maandelijkse lasten gaan dus gemakkelijk omhoog en het is belangrijk om dit niet uit de hand te laten lopen. Daarom kun je de onderstaande tips gebruiken om de kosten voor je internet en televisie bij T-Mobile onder controle te houden.

  • Maandelijks opzegbaar: veel van de extra pakketten kun je maandelijks opzeggen of toevoegen. Als je eerst een zo kaal mogelijk abonnement neemt en vervolgens blijkt dat je toch wel wat extra kanalen zou willen, dan kun je deze elk moment toe laten voegen. Zo weet je zeker dat je ze ook echt nodig hebt en bestel je ze niet van tevoren voordat je de standaard televisiekanalen hebt uitgeprobeerd. Het kan maar zo zijn dat na een tijdje blijkt dat he helemaal niets extra’s nodig hebt.
  • Vergelijken: het is ook altijd een goed idee om abonnementen te vergelijken en dit doe je via onafhankelijke vergelijkingssites zoals deze snel en gemakkelijk. Je gebruikt de filters om aan te geven wat je zoekt en je krijgt alle relevante resultaten te zien om uit te kiezen. Op die manier kun je het beste pakket uitkiezen voor de laagste prijs.

 

Abonnementen vergelijken

Begin je vergelijking hier met onze vergelijker. Deze tool kan je in zeer korte tijd exact laten zien welke opties je hebt voor je televisie- en internetpakket. Zo kun je ook nog flink besparen op je maandkosten.